Zoeken

Image Alt

Over ons

  /  Over ons

Maak kennis
met Karmakami

Wij zijn Ni Made Sariani en Michel Hilgers, oprichters van Karmakami Handworks V.O.F.

Made; Ik ben geboren in Denpasar, op het eiland Bali in Indonesië en ben opgegroeid met de hindoe-religie van Bali. Voor onze import voor Karmakami kom ik gelukkig nog op Bali waar ik zakelijk en privé kan combineren. Onze Balinese showtuin achter ons magazijn geeft mij het gevoel van een stukje Bali in Nederland.

Michel; Ik ben geboren en getogen in Nederland maar tijdens één van de vele reizen naar Indonesië heb ik Made leren kennen. Nu kom ik meer dan 35 jaar in dit prachtige land waarvan 25 jaar voor Karmakami. Ik ben blij dat ik inmiddels aardig Indonesisch spreek om effectiever zaken te doen en om de mensen beter te begrijpen.

Onze dochter Sally en schoonzoon Ties versterken sinds januari 2021 het team en hierdoor is er nieuwe energie gekomen in het bedrijf. Er wordt uitgekeken naar nieuwe kennismakingen en bedrijvigheid, wees welkom in Gaanderen!

'Het hele traject van de bronnen in Indonesie tot de koper van een artikel hier, moet zo zuiver mogelijk zijn!'

Michel Hilgers

Onze producten

+ - Beelden

Onze gietstenen beelden worden met de grootste zorg gemaakt. Dit gebeurt op basis van twee delen fijn lavazand en één deel cement.

+ - Potterie

Ons assortiment potterie is niet gemakkelijk te verkrijgen en wordt exclusiever. Deze potten, vazen ​​en schalen houden geen water vast, maar houden het water lange tijd vast in de steen.

+ - Tuin & terras

Een tuinbeeld zorgt voor sfeer en geeft een persoonlijke touch aan uw buitenruimte. Of u nu kiest voor een inspirerend boeddhabeeld of voor een Oosters geloofsbeeld: met een beeld komt uw tuin of terras tot leven.

+ - Specials & Sale

Regelmatig hebben wij unieke beelden, potten, tuin- en terrasproducten in ons assortiment. Ontdek de ‘Specials’ en acties.

Heeft u interesse in onze producten?
Neem contact op!

X