Zoeken

Image Alt

Beurzen

  /  Beurzen

Deelname vakbeurs

Jaarlijks presenteren wij onze collectie op de grootste Tuin- en Interieur vakbeurs Spoga – Gafa in Keulen.

Deze vakbeurs vind plaats in de zomer en wij maken u hierop voortijdig attent via onze nieuwsbrief wanneer deze precies is. U kunt hier onze actuele collectie bewonderen en als u ons daar wilt bezoeken, mail dan voor vrijkaarten (zolang de voorraad strekt).

Mede voor deze vakbeurs en het fris houden van onze collectie, reizen wij regelmatig naar Indonesië om zo steeds nieuwe modellen te laten vervaardigen en de kwaliteit hoog te houden.

De collectie kopen wij direct bij de bron en zal zich steeds verder uitbreiden en verfijnen.

Spoga Gafa Köln
'Het hele traject van de bronnen in Indonesie tot de koper van een artikel hier, moet zo zuiver mogelijk zijn!'

Michel Hilgers

Onze producten

+ - Beelden

Onze gietstenen beelden worden met de grootste zorg gemaakt. Dit gebeurt op basis van twee delen fijn lavazand en één deel cement.

+ - Potterie

Ons assortiment potterie is niet gemakkelijk te verkrijgen en wordt exclusiever. Deze potten, vazen ​​en schalen houden geen water vast, maar houden het water lange tijd vast in de steen.

+ - Tuin & terras

Een tuinbeeld zorgt voor sfeer en geeft een persoonlijke touch aan uw buitenruimte. Of u nu kiest voor een inspirerend boeddhabeeld of voor een Oosters geloofsbeeld: met een beeld komt uw tuin of terras tot leven.

+ - Specials & Sale

Regelmatig hebben wij unieke beelden, potten, tuin- en terrasproducten in ons assortiment. Ontdek de ‘Specials’ en acties.

Heeft u interesse in onze producten?
Neem contact op!

X