Zoeken

Image Alt

Balinese Showtuin

Balinese showtuin

De tuin achter ons magazijn in Gaanderen is Balinees ingericht. De tuin heet “Taman Damai” wat “Tuin van de Vrede” betekent.

Vorig jaar zijn we begonnen met het herinrichten en hebben we veel nieuw aangeplant.

Nu is het een groene oase met mooie beelden en verschillende bouwmaterialen uit Bali en Java. In het late voorjaar en de zomer is de tuin prachtig groen en heeft veel verschillende bloemen. In combinatie met de stenen beelden een bezichtiging waard!

De meeste beelden en materialen zijn te bestellen.
Ook voor projecten kunnen wij u een offerte aanbieden.

Wees welkom en inspireer uzelf.
Bezoek aan onze tuin is gratis tijdens een bezoek aan ons magazijn, bij voorkeur op afspraak.

'Het hele traject van de bronnen in Indonesie tot de koper van een artikel hier, moet zo zuiver mogelijk zijn!'

Michel Hilgers

Onze producten

+ - Beelden

Onze gietstenen beelden worden met de grootste zorg gemaakt. Dit gebeurt op basis van twee delen fijn lavazand en één deel cement.

+ - Potterie

Ons assortiment potterie is niet gemakkelijk te verkrijgen en wordt exclusiever. Deze potten, vazen ​​en schalen houden geen water vast, maar houden het water lange tijd vast in de steen.

+ - Tuin & terras

Een tuinbeeld zorgt voor sfeer en geeft een persoonlijke touch aan uw buitenruimte. Of u nu kiest voor een inspirerend boeddhabeeld of voor een Oosters geloofsbeeld: met een beeld komt uw tuin of terras tot leven.

+ - Specials & Sale

Regelmatig hebben wij unieke beelden, potten, tuin- en terrasproducten in ons assortiment. Ontdek de ‘Specials’ en acties.

Heeft u interesse in onze producten?
Neem contact op!

X