Zoeken

Image Alt

Directe container

  /  Directe container

Uw voordelen
bij afname van een direct container

Wij kunnen u een 'Direct Container Service' aanbieden die u overal ter wereld op uw eigen adres kunt ontvangen. Deze service is gebaseerd op F.O.B. (Free on Board) Karmakami laadt de container in Indonesië volgens uw bestelling en transporteert deze naar de haven van Surabaya. Ook voor het document behorende bij deze container dragen wij de kosten. U betaalt dan de kosten van zeetransport van Surabaya naar de haven van bestemming, evenals de kosten van lokale inklaring en transport. Op deze basis kunnen wij u dan een F.O.B. Korting aanbieden van 45 % op onze groothandelsprijzen beeldencollectie edel gietsteen en 30 % op natuursteen. Vraag naar onze voorwaarden en aanvullende informatie. Met deze Excel-sheet kunt u eenvoudig uw bestelling samenstellen om het volume en de totale prijs te berekenen. Voor de volgende containers rekenen we de juiste volumes.
1- 20ft container meet 6 meter en heeft een inhoud van 30 m3 / praktisch laadvolume 28 m3
2- De 40ft container meet 12 meter en heeft een inhoud van 60 m3 / praktisch laadvolume 56 m3
3- De 40-voet HC-container (Higcht-kubus) is 12 meter lang, maar hoger dan de normale 40 voet. Hij heeft een inhoud van 70 m3 met een praktisch laadvermogen van ongeveer 60 m3 als alles op pallets staat. Praktische volumes zijn kleiner omdat er nooit helemaal de ruimte (tussen kratten en dozen) beladen kan worden.

Geldende richtlijnen

Voor al onze EU zendingen worden de geldende richtlijnen gevolgd zoals het stempelen van alle houten verpakkingen en het fumigeren van de container. Tevens worden de wanden voorzien van Silicagel hangers, een vocht absorberend middel. Onze containers worden na lange ervaring optimaal, vakkundig en zo efficiënt mogelijk geladen.

Betalingsrichtlijnen

U ontvangt na bevestiging van uw order een factuur waarop u wordt verzocht tot een aanbetaling van 30 %. Dit bedrag dient te worden voldaan om de order te bevestigen. Naar Europa is een gemiddelde vaart 4 weken onderweg. Ongeveer twee weken na het laden ontvangen wij het originele document behorende bij betreffende container. Een kopie hiervan zal u worden toegestuurd. Hierna dient de resterende 70 % te worden voldaan waarna de agent de originele documenten ontvangt voor vrijmaken van de container. Na vrijgave door Douane kan het wegtransport naar uw magazijn worden gepland. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij kunnen u tevens helpen met advies voor zeetransport.

'Het hele traject van de bronnen in Indonesie tot de koper van een artikel hier, moet zo zuiver mogelijk zijn!'

Michel Hilgers

Onze producten

+ - Beelden

Onze gietstenen beelden worden met de grootste zorg gemaakt. Dit gebeurt op basis van twee delen fijn lavazand en één deel cement.

+ - Potterie

Ons assortiment potterie is niet gemakkelijk te verkrijgen en wordt exclusiever. Deze potten, vazen ​​en schalen houden geen water vast, maar houden het water lange tijd vast in de steen.

+ - Tuin & terras

Een tuinbeeld zorgt voor sfeer en geeft een persoonlijke touch aan uw buitenruimte. Of u nu kiest voor een inspirerend boeddhabeeld of voor een Oosters geloofsbeeld: met een beeld komt uw tuin of terras tot leven.

+ - Specials & Sale

Regelmatig hebben wij unieke beelden, potten, tuin- en terrasproducten in ons assortiment. Ontdek de ‘Specials’ en acties.

Heeft u interesse in onze producten?
Neem contact op!

X